Welkom

Producten

De merken waar ik mee werk zijn:
- Malu Wilz (make-up)
- Webecos (huidverzorgingsproducten)
Alle producten zijn op natuurlijke basis en verkrijgbaar in de salon.

Malu-Wilz Haparko

Malu Wilz behoort tot de top van de meest bekende visagisten van Duitsland. Bekend geworden door talrijke optredens in de media geeft deze professionele visagiste, die een eigen opleidingsinstituut leidt en in de herfst van 2000 ook een eigen make-up shop heeft geopend, graag haar kennis en ervaring verder. De kennis en ervaring, die Malu Wilz in haar carriëre opgedaan heeft, heeft geleid tot de ontwikkeling van een prachtige collectie producten.

Webecos

Al meer dan 40 jaar is Webecos cosmetica het toonaangevende merk voor schoonheidssalons, sauna's, beautyspa's en opleidingsinstituten.

Ontstaan vanuit de wens van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, die betere producten voor de schoonheidsbranche wilde, is Webecos uitgegroeid tot een volwaardig en compleet merk met een zeer uitgebreide verzorgingslijn en een nieuwe moderne make-uplijn.

Spa Salonnepro

SALONNEPRO BIO Series, zijn (h)eerlijke producten zonder chemische toevoegingen en met organische ingrediënten. Producten die niet alleen organisch roepen, maar het ook echt zijn. Deze parabenenvrije serie is op natuurlijke basis, waarmee verschillende huidtypen en indicaties behandeld en verbeterd kunnen worden.